Македонија

Оливер Андонов интервју за Алфа - 2 дел

Оливер Андонов интервју за Алфа - 2 дел

16.07.2017 17:51:04
 Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР, што ги обелодени полицискиот синдикат, се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ во овој сектор, вели Оливер Андонов во интервју за Алфа