Македонија

Оливер Андонов интервју за Алфа - 1 дел

Оливер Андонов интервју за Алфа - 1 дел

16.07.2017 17:50:10
Барањата за саморазрешување на началници и инспектори во МВР, што ги обелодени полицискиот синдикат, се доказ за партизација што ја спроведува СДСМ во овој сектор, вели Оливер Андонов во интервју за Алфа