Македонија

Нелоски гостин во вестите 17.30 часот на Алфа

Претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски гостин во вестите на Алфа ТВ.

19.06.2017 15:30:50
За дисперзираните студии кои се укинуваат, правилен или штетен потег, Министерството за образовани и наука укажува дека укинувањето на дисперзираните студии било барање на Универзитетот, дали може да се очекува укинување и на други проекти, за ова и многу повеќе во вестите на Алфа ТВ во разговор со претседателот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски.