Црна хроника

Почина познатиот музичар Зоран Маџиров

Музичарот, беше тешко повреден во сообраќајка што се случи на 7. октомври лани кај „Пилав тепе“, на патот меѓу Струмица и Радовиш. Тој со својот автомобил удрил во цистерна превртена на патот.

09.05.2017 14:29:22
Почина познатиот музичар Зоран Маџиров.

Музичарот, по потекло од Струмица, беше тешко повреден во сообраќајната несреќа што се случи на седми октомври минатата година кај „Пилав тепе“, на патот меѓу Струмица и Радовиш. Маџиров со својот автомобил удрил во цистерна превртена на патот.

Со своето семејство живееше во Загреб, Хрватска. Имаше 49 години.