Сцена

Северина и бившиот се смирија заради синот

Северина и нејзиниот поранешен свршеник и татко на син и Александар решиле малиот да престојува кај него додека таа е на турнеја во Америка.

14.04.2017 17:27:19
Северина и нејзиниот поранешен свршеник и татко на син и Александар решиле малиот да престојува кај него додека таа е на турнеја во Америка.

По се изгледа Северина и Милан конечно се смириле, и тоа само заради доброто на синот Александар. 

Имено, Севе планирала малиот да појде со неа во Америка, на нејзината турнеја, но дошло до пресврт, па сега тој времето додека мама работи ќе го помине со тато.

- На Северина и Милан синот им е најважен, па заради него решија да ги средат односите. Неодамна направија договр кој и на двајцата им оди во прилог, открил извор близок до пејачката.