Живот и стил

Nokia 3310 се поблиску до европскиот пазар

Nokia 3310 наскоро ќе се најде во продажба преку британските продавници за електроникa Carphone Warehouse, како и телекомуникацискиот гигант Vodafone но, дури на почетокот на мај.

14.04.2017 17:22:13
Nokia 3310 наскоро ќе се најде во продажба преку британските продавници за електроникa Carphone Warehouse, EE, како и телекомуникацискиот гигант Vodafone но, дури на почетокот на мај. Цената на Nokia 3310 ќе изнесува околу 50 евра и наскоро очекуваме повеќе информации за пласманот во остатокот од Европа. 

Nokia 3310 е ретро телефон кој е наследник на еден од најлегендарните мобилни телефони на Nokia но, со подобрен екран во боја, поврзување со интернет, нова камера и супер издржлива батерија.