Македонија

Јордев: Волците и Ренџерите се ударната тупаница на специјалните единици

Желбата и мотивот не е единственото нешто за да се биде армиски специјалец, вели во ексклузивно интервју за Алфа

19.03.2017 17:12:09
Желбата и мотивот не е единственото нешто за да се биде армиски специјалец, вели во ексклузивно интервју за Алфа, бригадниот генерал на Полкот за специјални операции на АРМ, Орце Јордев. Според генералот, специјалните единици се скапи сами по себе и во нив државата треба постојано и безрезервно да вложува. 

Со генералот разговараше Катерина Гетева