Живот и стил

Пет работи кои мажите ги прават кога навистина се вљубени

Заборавете на искажаната љубов во форма на скапи вечери, големи букет цвеќиња и други фотогенични работи, кои добро поминуваат на социјалните мрежи.

03.01.2017 21:23:34
 Заборавете на искажаната љубов во форма на скапи вечери, големи букет цвеќиња и други фотогенични работи, кои добро поминуваат на социјалните мрежи.

Маж кој навистина е вљубен во една жена знае да ги направи овие работи, но тој својата љубов ја мнифестира со следниве потези:

- Покажува почит,

- Секогаш е искрен,

- Се сеќавања на сите важни настани и датуми,

- Се труди да биде подобар човек, и

- Се бори за својата вљубена,