Посебни објави

 

ИН МЕМОРИАМ ИЛИЈА ТАНЕВСКИ


Синоќа ненадејно почина Илија Таневски, систем администратор во Алфа телевизија, еден од првите вработени кој беше директно вклучен во поставувањето на основата на медиумот

повеќе

18.05.2016 14:46:53

proba


proba

повеќе

04.05.2015 11:18:45

Белград ја обвини Приштина дека го кочи договорот за офицерите за врска


Шефот на српската владина Канцеларија за Косово, Александар Вулин денеска изјави дека Приштина го блокира спроведувањето на договорот за размена на офицери за врски со постојаното инсистирање дека тие треба да имаат дипломатски статус.

повеќе

05.03.2013 18:20:39

Медиумите ги заштитија своите авторски права


Медиумите во Македонија што имаат имаат веб страници или единствениот медиум им е на интернет платформа се договорија за на заштита на нивните авторски и сопственички права Сите медиуми потписници на иницијативата за поголема заштита на нивните а

повеќе

07.04.2010 14:43:19