marketing

Порталoт www.alfa.mk ги обединуваат најдобрите искуства на новиот медиум и на сличните портали кои овозможуваат комплетен сервис во однос потребите на граѓаните за информации.

На нашиот сајт секогаш ќе пронајдете навремени и релевантни информации од политиката, економијата и бизнисот, културата и спортот од Република Македонија и светот, како и содржини и стории од светот на забавата и шоу бизнисот.

www.alfa.mk како и Алфа ТВ Скопје ги промовира трајни вредности, ги диктира трендовите и учествува во развојот на новиот медиуми кај нас.

Една од најдобрите карактеристики на њњњ.алфа.мк и вести.алфа.мк е мултимедијалниот концепт кој е последен тренд на сериозните интернет медиуми.

Имајки предвид дека интернет е медиум кој како ниту еден друг медиум досега има можност за интеракција со своите корисници, на порталите њњњ.алфа.мк и вести.алфа.мк е отворен простор за максимална партиципација на корисниците..

ПРЕДНОСТИТЕ НА ИНТЕРНЕТОТ КАКО МЕДИУМ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ

Незапирливи се процесите кои интернетот го прават се поатрактивен медиум. Тие процеси од светот се пренесуваат и кај нас.

Брзи резултати

Бидете сигурни дека вашите реклами на порталите www.alfa.mk се создадени врз најдобрите искуства на светските интернет портали.

Атрактивноста на нашиот портал за кусо време ќе создаде доволно корисници кои ќе ја видат вашата реклама.

Нов медиум, нова креативност – повеќе посети

Новиот медиум, интернет, отвора можност за креаирање нови, атрактивни кампањи кои ќе внесат свежина и поинакви аспекти на вашите пораки.

Брза организација на вашите кампањи

Маркетиншките кампањи на интернет се осмислуваат брзо. Само неколку дена ја делат идеата до нејзината реализација.

Прифатлива цена за сигурни ефекти

Ефективното огласување на интернет може да се оствари со различни маркетинг буџети. Флексибилноста што ја нуди овој медиум во однос на просторот, бројот на посетите, местото и начинот на кој се појавуваат вашите реклами може да оствари поголеми ефекти во однос на кампањите со исто буџети на останатите медиуми.

Контакт:

Маркетинг директор:

Лидија Пипер

piper@alfa.mk 

Мобилен: +389 70 464 597 и 076 454 700 

marketing@alfa.mk

Телефон: +389 2 3253 729, тел.+389 2 3253 730

Факс:       +389 2 2603 894

Адреса:

Алфа ТВ Скопје

Качанички пат бб, п.фах:

1000 скопје